Individuele rondreis Cuba

Stel je eigen reis samen en zie alles wat Cuba te bieden heeft

Een individuele rondreis is een perfecte manier om kennis te maken met hIndividuele rondreis Cubaet tropische eiland Cuba. Dankzij het ‘individuele’ aspect kun je zelf min of meer bepalen op welke plaatsen je komt; van de toeristische witte stranden tot aan de afgelegen binnenlanden. En overal is wel wat interessants te zien of te doen; van de sigarenfabriek tot een museum en van het mausoleum van Che Guevara tot een imposant fort uit de 16e eeuw! Tijdens je rondreis door Cuba kom je langs weelderige groene natuur, koffieplantages, tabaksvelden, citrusvruchtenboomgaarden en talloze kleine dorpjes. Overal is de bevolking vriendelijk en overal ben je welkom.

Bekijk nu de beste Cuba vakantie aanbiedingen

Een individuele rondreis stel je zelf samen met zogenaamde bouwstenen, zodat je zelf je rondreis kunt invullen met dingen die je leuk of interessant vindt. Een dagje duiken en de schitterende onderwaterwereld bewonderen? Slenteren door de swingende koloniale hoofdstad Havana, een mojito drinken in de stamkroeg van Ernest Hemingway? Kijken waar Che Guevara leefde? Of maak je liever een jeepsafari of paardrijtocht door de jungle en duik je de kalksteengrotten in? Door de bouwstenen te kiezen die jij leuk vindt kun je een perfecte vakantie samenstellen.

Tijdens je rondreis kunCuba individuele rondreis je heel goed met een huurauto je over het eiland verplaatsen; het is makkelijk en geeft veel vrijheid en je kunt vaak bij mensen thuis overnachten of eten in hun bed and breakfast of privé restaurant. Op deze manier leer je veel meer over hoe de lokale bevolking precies leeft. Bewonder historische plaatsen, geniet van schitterende afgelegen locaties met verstilde dorpjes en van het tropische woud met de talloze varens en prachtige orchideeën.
Houd je van strand en zon? Dan kun je prima terecht op de kilometerslange, hagelwitte stranden. Er zijn zowel druk bezochte en gezellige stranden in het toeristische gebied, als afgelegen baaien waar je een stukje paradijs een tijdje voor je alleen hebt.

Je ziet dus wel dat Cuba heel erg veel te bieden heeft en je er kunt genieten van een zeer gevarieerde vakantie!