Fly-drive Cuba

Boek een fly-drive en geniet van Cuba op jouw manier

Bij een fly-drive Cuba is de vliegreis, autohuur en vaak ook overnachtingen in verschillende hotels inbegrepen. Dat is een perfecte combinatie want het biedt je enorm veel vrijheid, maar tegelijkertijd ook de zekerheid dat je altijd onderdak hebt! En wil je nou echt volledige vrijheid, kies dan voor een flexi fly-drive waarbij je gebruik maakt van hotel coupons. Een fly-drive is de ideale manier om het veelzijdige en swingende Cuba te verkennen en niets te hoeven missen. Viva Cuba; la isla bonita!Fly drive Cuba

Cuba; een veelzijdig land

Bekijk nu de beste Cuba vakantie aanbiedingen

Als je houdt van afwisseling dan is Cuba hét vakantieland voor jou. Prachtig natuurschoon, zowel op het land als onder water, mooie stranden, een overmaat aan historisch en cultureel erfgoed en gezellige, vriendelijke inwoners vormen de ideale combinatie voor een perfecte vakantie!

Ontdek het ware Cuba met een fly-drive reis. Behalve de bekende hoogtepunten zoals de sfeervolle steden Havana en Trinidad en het schitterende natuurpark Vinales, kom je ook langs andere, soms minder bekende plekken zoals Cabo de San Antonio, Sancti Spiritus en Maria la Gorda. Maria la Gorda ligt helemaal op het uiterste westelijke puntje van Cuba. Hier vind je de beste duikplekken van Cuba op slechts honderden meters van het strand. In Santa Clara bezoek je het mausoleum van Che Guevara. Andere plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn de koloniale steden Santiago de Cuba, en Camaguëy.

Camaguey CubaTrek je graag de natuur in, ga dan wandelen (of spring op een paard) in Vinales met de imposante mogotes; bergen die zo geërodeerd zijn dat de toppen afgerond en-geplat zijn. Je kunt er ook het grottenstelsel verkennen en de grot bekijken waar Che Guevara zich heeft schuilgehouden. Rij of loop langs de talloze tabaksvelden, plantages voor citrusvruchten (de bloesem ruikt hemels!) of koffie. Ook het Escambray gebergte bij Trinidad of de zuidelijk gelegen gebergte Sierra Maestra zijn prachtig om doorheen te wandelen.

Eindig je fly-drive in Cuba met een paar heerlijke ontspannende dagen op het witte strand bij Varedero!