Zonvakantie Cuba

Zon, zee en strand, Cuba heeft alles voor een perfecte zonvakantie

Zin in een ontspannende en swingende zonvakantie?Cuba Dan moet je zeker naar Cuba! Cuba is het land van de rum, sigaren en salsamuziek, maar heeft daarnaast nog veel meer te bieden. Bij de luxe resorts in plaatsen zoals Varadero en Guardalavaca kun je terecht om je helemaal in de watten te laten leggen en te genieten van een heerlijke tropische strandvakantie. Bovendien kun je in de wateren rondom het eiland fantastisch snorkelen en duiken; het water is heerlijk van temperatuur en in de ongerepte koraalriffen zie je talloze kleurrijke vissen en andere onderwaterwezens.

Bekijk nu de beste Cuba vakantie aanbiedingen

Het oude Cuba

Tijdens een bezoek aan de hoofdstad van Cuba, Havana, krijg je het gevoel dat de tijd heeft stil gestaan en dat je terug bent in de tijd van de revolutie. Bekijk de vele historische gebouwen, bezoek het uit de zestiende eeuw stammende fort en drink een drankje in één van de stamcafés van Ernest Hemingway. Overal in de stad zie je kleurrijke oldtimers rondrijden en hoor en voel je de sfeer van de salsamuziek.

Luxe resort of een privé gelegen appartementje?

Voor een zonvakantie Cuba heb je een uitgebreide keuze waar het de accommodatie betreft. Je kunt een all-in vakantie boeken in een luxe rcuba architectuuresort waarbij alles voor je verzorgd wordt en je zelf nergens meer aan hoeft te denken; alleen maar genieten van al het moois om je heen. Maar je kunt er ook voor kiezen om in een kleinschaliger accommodatie te verblijven. Cuba kent vele schitterende plekjes aan de kust waar je heel erg privé zit en tijdelijk je eigen stukje paradijs tot je beschikking hebt. Het is maar net wat je voorkeur geniet. Wij raden je wel aan om ook excursies naar het binnenland en de steden te maken om met het echte, authentieke Cuba kennis te maken!