Top 5 hotels Cuba

De beste hotels die Cuba te bieden heeft

Ben je van plan om naar Cuba te gaan maar heb je nog geen idee wat  de beste accommodaties op het eiland zijn? Dan hebben we speciaal voor jou een lijst samengesteld van de 5 top hotels op Cuba.

Royalton Cayo Santa Maria Royalton Cayo Santa Maria
Het Royalton Cayo Santa Maria is het nieuwste hotel in de Royalton hotelketen. Royalton hotels staan over de hele wereld bekend om hun luxe uitstraling en goede service. Het nieuwste hotel wat gevestigd is in Cayo Santa Maria is geen uitzondering. Het hotel zet de gasten centraal en zorgt voor een heerlijk en ontspannen verblijf.

 

Iberostar Grand Hotel Trinidad Iberostar Grand Hotel Trinidad

Bekijk nu de beste Cuba vakantie aanbiedingen

Midden in het centrum van Trinidad kan je het luxe Iberostar Grand Hotel vinden. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de stad en de bergen en ook al ligt het midden in de stad, is toch een oase van rust. Bij boeking moet alleen wel rekening worden gehouden met het feit dat het hotel geen kinderen onder de 15 jaar toelaat binnen het hotel.

 

Paradisus Rio de OrParadisus Rio de Oro Resort & Spao Resort & Spa 
Het prachtige Paradisus Rio de Oro Resort kan men vinden in het leuke stadje Holguin. Dit hotel biedt luxe en goede service om ervoor te zorgen dat je vakantie in Cuba aan niks ontbreekt. Het resort heeft ontzettend veel faciliteiten en staat bekend om hun lekkere eten. Het resort heeft 6 restaurants dus heeft voor iedereens smaak wel iets te bieden.

 

Iberostar Varaiberostar-varadero4dero 
Varadero staat bekend om de prachtige stranden. Het Iberostar Varadero is een hotel wat direct aan het strand ligt. Met een all inclusive formule biedt het hotel alles wat je je maar kan wensen. Je hoeft nergens aan te denken want overal wordt voor gezorgd. Met de vele faciliteiten is dit hotel geschikt voor zowel jong als oud.

 

Melia Cayo Coco Melia Cayo Coco
Het Melia Cayo Coco is een hotel wat een prachtig uitzicht geeft over de zee en ligt vlakbij een prachtig wit zandstrand. Het hotel ligt in de plaats Cayo Coco en heeft prachtige villa’s die aan al je wensen voldoen. Ook dit hotel is alleen voor volwassenen en neemt niemand onder de 18 jaar aan.