Groepsreis Cuba

Cuba groepsreis de manier om alles uit je Cuba vakantie te halen

Als je op zoek bent naar een veelzijdige vakantiebestemming is Cuba de plaats waar je heen moet gaan. En hoe kun je dit langgerekte, swingende eiland beter verkennen dan door aan een van de vele groepsreizen Cuba deel te nemen? Cuba heeft veel te bieden en deze groepsreizen maken het mogelijk de vele kanten van dit prachtige land te zien.

Natuur

Dat Cuba het land van de salsa is klopt welGroepsreis Cuba, want overal hoor je muziek. De Cubanen zijn een vriendelijk volk dat van gezelligheid houdt. Dat merk je in de prachtige koloniale steden maar ook in de afgelegen stadjes en dorpjes. In het binnenland vind je een prachtige, weelderig groene natuur vol met varens en overal zie je schitterende orchideeën. Tabaksvelden, koffieplantages en citrusvruchtboomgaarden wisselen elkaar af. Een excursie die zeker onderdeel zal uitmaken van een groepsreis naar Cuba is naar de vallei Vinales. Hier kun je, eventueel te paard, de imposante kalkbergen bewonderen met de typische, door erosie afgeronde toppen; de mogotes. Je kunt er ook de grotten induiken en de grot waar Che Guevara zich schuilhield bekijken.

Bekijk nu de beste Cuba vakantie aanbiedingen

Havana

Hoofdstad HavanaCamaguey Cuba is een hele sfeervolle stad waar je tal van musea en historische bouwwerken kunt bezoeken en het nachtleven is er één groot feest. Maar ook overdag kun je er heerlijk uit eten in één van de gezellige restaurants of een bar of café induiken zoals de stamkroeg van Ernest Hemingway.

Trinidad

Ook de stad Trinidad zal naar alle waarschijnlijkheid aangedaan worden tijdens een groepsreis Cuba. De binnenstad bestaat uit fraaie pastelkleurige huizen met hoge houten deuren en is opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO, het lijkt er dan ook wel één groot openluchtmuseum.

Varadero

Bij Varadero zijn de stranden prachtig wit en het water azuurblauw. Hier geniet je van een paar dagen ontspannen op het strand, zwemmen of zelfs duiken of snorkelen. De onderwaterwereld rond Cuba is prachtig met talloze koraalriffen, scheepswrakken en kleurrijke vissen.