Huwelijksreis Cuba

Heerlijk weer, fantastische stranden, maanverlichte nachten, een bruisend nachtleven en een rijk historisch en cultureel erfgoed maken van Cuba een ideale bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis!

Romantische bestemmingstrand cuba

Cuba is niet alleen romantische bestemming voor je huwelijksreis maar ook een interessante bestemming! Natuurlijk zijn de mooie bountystranden een ideale omgeving voor vele romantische uurtjes samen en een perfecte achtergrond voor de meest prachtige foto’s. Maar daarnaast heeft Cuba nog veel meer te bieden. Ga samen rondstruinen door de straatjes van Trinidad of Havana; je krijgt er het gevoel terug in de tijd te zijn gegaan. Of ga op ontdekkingsreis in de jungle en bezoek de tabaksvelden in de schitterende Vallei van Vinales. Ook de adembenemend mooie onderwaterwereld is een onvergetelijke ervaring om die samen te gaan verkennen, dat kan zowel met perslucht als gewoon snorkelend. Laat je verder lekker verwennen want op Cuba heb je overal luxe hotels en resorts waar je als bruidspaar uitgebreid in de watten wordt gelegd!

Bekijk nu de beste Cuba vakantie aanbiedingen

Populaire bestemmingen zijn bijvoorbeeld de Blau Costa Verde Beach Resort en Hotel Cayo Largo. Blau Costa is omgeven door tropische tuinen met wuivende palmen en kijkt uit over het strand. Cayo Largo is een prachtig ontworpen resort dat gelegen is aan maagdelijk witte stranden, kristalhelder water en is een fantastische locatie voor zowel een huwelijksreis als een bruiloft.

Trouwen

Trouwen op Cuba behoort trouwens ook Bruidspaar Cubatot de mogelijkheden. Een huwelijksplechtigheid op het strand, met een stralende blauwe lucht en wuivende palmbomen; klinkt goed he? Met pittoreske dorpjes op de heuvels rond het 5-sterrenresort en diverse bezienswaardigheden en activiteiten, biedt Cuba voor een bruiloft en huwelijksreis zowel luxe, rust en privacy als levendigheid en voldoende dingen om te zien en te doen. Combineer een bruiloft op het strand met een huwelijksreis waarbij je Havana, de andere steden en de binnenlanden van het eiland verkent om kennis te maken met het rijke culturele en historische erfgoed en, vooral, met de gastvrije bevolking.

Als bruidspaar wordt je natuurlijk altijd extra verwend. Veel hotels en resorts hebben een speciale bruissuite, met romantische extra’s zoals een gazebo, bloemen en nog veel meer.

Met een huwelijksreis Cuba krijg je bovendien prachtige foto’s dankzij de schitterende achtergrond en omgeving. Kortom, een huwelijksreis om nooit te vergeten!