Single reis Cuba

Maak samen met andere alleenstaanden een single reis naar Cuba; dit bounty eiland op de grens van de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan heeft zoveel te bieden dat je aan het eind je vakantie waarschijnlijk zult willen verlengen!

Cuba; meer dan alleen rum en sigaren

Cuba staat bekend om de sigaren, rum, oldtimers, Single reis Cubasalsa en natuurlijk Che Guevara en Fidel Castro. Maar daarnaast heeft dit tropische eiland nog veel meer te bieden. Zo heeft het eiland om te beginnen een ronduit schitterende en afwisselende natuur. Alleen al de onderwaterwereld is adembenemend mooi en een het is dan ook een onvergetelijke ervaring om te gaan snorkelen of duiken.

Bekijk nu de beste Cuba vakantie aanbiedingen

Maar ook de binnenlanden zijn prachtig, zoals het natuurpark de Vallei de Vinales. Het stadje, waar de vallei naar genoemd is, is een genot om te verkennen. In de omgeving vind je de beroemde mogotes; de kalkstenen bergen met afgeronde toppen die het landschap iets surreƫels geven. De bovenkant was de oorspronkelijk bodem, maar door regenval en erosie vormden deze grillige bergen zich en ontstonden er ook diverse grotten en gangenstelsels. Deze grotten, zoals de Cueva del Indio en de Cueva San Miguel, kun je per boot of lopend ook bezichtigen.

Cuba heeft een lange en wKuba 2003oelige geschiedenis en dat is te merken aan het rijke historische en culturele erfgoed. De steden van Cuba stralen een geheel eigen sfeer uit en je kunt er lekker rondslenteren in de straatjes, musea bezoeken of op een terrasje een van een kop koffie genieten. Overal zie je old timers rondrijden en dat, gecombineerd met de historische gebouwen en de kalme vriendelijke bevolking, geeft je het gevoel terug te zijn gegaan in de tijd!

Boek een single reis en ontdek Cuba samen met anderen

Het leuke van een single reis is dat je al deze mooie plekjes niet alleen hoeft te verkennen. Je hebt je eigen kamer en dus voldoende privacy, maar tegelijkertijd ben je ontdek je samen in een groep de wonderen van Cuba. Geniet en ervaar dit boeiende eiland met een onvergetelijke single reis Cuba.