Ticket Cuba

Boek je ticket Cuba en geniet van een vakantie die je nooit meer zal vergeten

Zin in een swingende vakantie op Cuba? Dan moet je uiteraard vliegtickets kopen. Er zijn voor Cuba diverse mogelijkheden. Omdat het Caribische eiland zo langgerekt is (wel 1250km!) zijn er meerdere luchthavens; drie internationale luchthavens in Havana (noordwesten), Varadero (noorden)en Santiago de Cuba (zuidoosten), maar ook verschillende kleinere luchthavens die ideaal zijn om door middel van een binnenlandse vlucht van de ene naar de andere kant van het eiland te reizen of naar één van de eilandjes vlakbij Cuba.

Havana

De meeste vluchten vanuitTicket Cuba Nederland naar Cuba gaan naar Havana, maar ook de andere twee internationale luchthavens behoren tot de mogelijkheden. De vliegreis duurt gemiddeld zo’n 10 uur, afhankelijk van het aantal tussenstops en de wachttijd. Rechtstreekse vluchten zijn er nauwelijks, meestal is er een tussenstop in Panama of in Europa, zoals Parijs, Frankfurt of Madrid. Daarom kan het ook de moeite waard zijn om, als je een ticket Cuba zoekt, eens te kijken voor een vlucht vanuit Duitsland of Brussel.

Bekijk nu de beste Cuba vakantie aanbiedingen

Prijs ticket Cuba

De prijzen die de verschillende vliegmaatschappijen rekenen voor een ticket Cuba kan nogal verschillen. Het varieert tussen de 1000 en 2000 euro, maar soms kan je met een last minute aanbieding ook voor 900 euro al een ticket Cuba vinden. Ook vluchten die een tussenstop in bijvoorbeeld Canada hebben, kunnen nogal eens goedkoper uitvallen.

Prijzen vergelijken

Juist omdat deze prijsverschillen zo groot zijn, is het sterk aan te bevelen prijzen te vergelijken. De prijzen kunnen verschillen per vliegmaatschappij, maar ook per datum. Soms kan eenzelfde ticket, bij dezelfde maatschappij wel een paar honderd euro in prijs verschillen op bepaalde rustige data! Dat is dus de moeite waard om eens te onderzoeken! Door regelmatig op de online vergelijkingssites voor vliegtickets te kijken, heb je grote kans dat je een mooie aanbieding te pakken kunt krijgen zodat je voor een zacht prijs kunt genieten van een heerlijke vakantie op het exotische Cuba, waar het lijkt dat de tijd stil is blijven staan!